Uzupełnij poniższe pola, a wyślemy Ci dedykowane konto testowe całkiem za darmo!

    Rejestracja oraz logowanie do aplikacji odbywa się poprzez dedykowany link udostępniony przez dostawcę posiłków lub placówkę.

    Link składa się z nazwy dostawcy posiłków + .obiado.pl przykład: catering1.obiado.pl

    W przypadku problemów, prosimy o kontakt poprzez formularz kontaktowy bądź adres e-mail bok@obiado.pl.

    Otwarta Rejestracja:

    Szwajcarka

    Smacznego

    Zupitto

    Miodzio Catering

    Baby and Food

    Folplast

    Catering Zielona Kuchnia - Gdańsk

    Zielona Kuchnia Ogrody Montessori - Poznań

    Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 21 we Wrocławiu

    Salezjańska Szkoła Podstawowa w Lubinie

    Zespół Szkół Salezjańskich Don Bosco we Wrocławiu

    Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu

      Lista alergenów

      1. Ziarna zbóż zawierające GLUTEN, tzn. pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz czy też pszenica kamut, a także ziarna odmian hybrydowych powyższych zbóż oraz produkty przygotowane na ich bazie.
      2. SKORUPIAKI i produkty pochodne.
      3. JAJA i produkty pochodne.
      4. RYBY i produkty pochodne.
      5. ORZESZKI ZIEMNE (arachidowe) i produkty pochodne.
      6. SOJA i produkty pochodne.
      7. MLEKO i produkty pochodne (łącznie z laktozą).
      8. ORZECHY tj. migdały (Amygdalus communis L.), orzechy laskowe (Corylus avellana), orzechy włoskie (Juglans regia), orzechy nerkowca (Anacardium occidentale), orzeszki pekan (Carya illinoinensis), orzechy brazylijskie (Bertholletia excelsa), pistacje / orzechy pistacjowe (Pistacia vera), orzechy makadamia (Macadamia) lub orzechy Queensland (Macadamia ternifolia), a także produkty pochodne z wyjątkiem orzechów wykorzystywanych do produkcji destylatów alkoholowych, w tym alkoholu etylowego pochodzenia rolniczego.
      9. SELER i produkty pochodne.
      10. GORCZYCA i produkty pochodne.
      11. NASIONA SEZAMU i produkty pochodne.
      12. DWUTLENEK SIARKI i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/litr w przeliczeniu na całkowitą zawartość SO2 dla produktów w postaci gotowej bezpośrednio do spożycia, lub w postaci przygotowanej do spożycia zgodnie z instrukcjami wytwórców.
      13. ŁUBIN i produkty pochodne.
      14. MIĘCZAKI i produkty pochodne.